35225650--35256946--035

 

  • .::خانه ::.

مقاله : بررسی فواید روغن کنجد برای پوست و مو

نوشته شده توسط 
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

روغن كنجد با نام علمی کنجد"Sesamun indicum" دارای مواد مغذی، اسیدهای چرب و ویتامین‌هایی مثل ویتامین E می‌تواند نقش یک کرم عالی مرطوب‌کننده و نرم‌کننده را برای هر نوع پوستی بازی کند.

روغن كنجد  در درجه‌های مختلف تصفیه، در بازار وجود دارد و اگر بخواهید این روغن را به صورت خالص استفاده کنید، بد نیست با چند قطره گلاب یا اسانس مورد علاقه‌تان آن را معطر کنید.
چند قطره روغن كنجد می‌تواند حین حمام یا بعد از آن کل پوست بدن را نرم و مرطوب کند و همچنین این روغن به دلیل خاصیت ترمیم‌کنندگی، بهترین درمان برای رفع چروک و ترک زانو، آرنج و پاشنه‌ی پاست. استفاده‌ی روزانه از روغن كنجد ، پوست خشک این قسمت‌ها را نرم و ترمیم کرده و دیگر نیازی به درمان دارویی نخواهد بود.

 

 

روغن كنجد برای پوست و مو
روغن كنجد از دانه هایی زرد رنگ، معطر که حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی هستند، به دست می آید. روغن كنجد علاوه برپخت و پز، در موارد آرایشی و بهداشتی و بخصوص در مورد سلامت پوست نیز بسیار به کار می رود.

 
روغن كنجد   برای پوست نرم و مرطوب
روغن كنجد  با مواد مغذی، اسیدهای چرب و ویتامین‌هایی مثل ویتامین E می‌تواند نقش یک کرم عالی مرطوب‌کننده و نرم‌کننده را برای هر نوع پوستی بازی کند.

روغن كنجد در درجه‌های مختلف تصفیه، در بازار وجود دارد و اگر بخواهید این روغن را به صورت خالص استفاده کنید، بد نیست با چند قطره گلاب یا اسانس مورد علاقه‌تان آن را معطر کنید.
چند قطره از روغن كنجد می‌تواند حین حمام یا بعد از آن کل پوست بدن را نرم و مرطوب کند و همچنین روغن كنجد به دلیل خاصیت ترمیم‌کنندگی، بهترین درمان برای رفع چروک و ترک زانو، آرنج و پاشنه‌ی پاست. استفاده‌ی روزانه از روغن كنجد ، پوست خشک این قسمت‌ها را نرم و ترمیم کرده و دیگر نیازی به درمان دارویی نخواهد بود.

 
♦ خاصیت ضدآفتاب روغن كنجد
در میان مواد طبیعی، گیاهان اندکی وجود دارند که بتوانند مانع تاثیر اشعه‌ی مضر آفتاب بر پوست شوند. در این میان روغن كنجد این خاصیت شگفت‌آور را دارد و می‌تواند کار یک کرم ضدآفتاب موثر را انجام دهد!
ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن كنجد نمی‌گذارند آفتاب، رد خود را با لک و چروک‌ها روی پوست صورت‌ و بدن‌تان حک کند. همین ویژگی روغن كنجد را تبدیل به روغن جوانی پوست کرده است.

مصرف مداوم روغن كنجد به جای کرم‌ دست و صورت، مصداق یک تیر و دو نشان است، چون همزمان با نرمی پوست، مانع پیری زودرس آن نیز می‌گردد.

 
♦لایه‌برداری پوست توسط روغن كنجد
پوست بدن به طور مداوم در معرض آلودگی‌ها و سموم محیط است. روغن كنجد مثل بسیاری از روغن‌های گیاهی دیگر، خاصیت سم‌زدایی دارد و می‌تواند سموم روی پوست را در خود حل کرده و پوست را به صورت عمیق تمیز کند.

با ترکیب مقداری روغن كنجد و شکر و یک ربع زمان برای ماساژ، می‌توانید پوست صورت و بدن‌تان را از شر عمیق‌ترین آلودگی‌ها رها کنید.

 
♦ ترمیم آسیب‌ها پوست با روغن كنجد
روغن كنجد  به سرعت از طریق پوست جذب شده و همه‌ی خواص خود را به بدن و پوست و مو می‌رساند. مواد مغذی موجود در روغن كنجد را با روغن‌های گیاهی دیگری مثل روغن زیتون و روغن آفتابگردان چند برابر کرده و به پوست خود، خصوصا در بخش‌های آسیب‌دیده بمالید.

روغن كنجد با تسهیل گردش خون در پوست، پاک‌سازی سلول‌های مرده و تقویت پوست جدید، آسیب‌های مختلف پوستی را از بین می‌برد.
جالب است بدانید که روغن كنجد یک ضدباکتری طبیعی است. برای همین پوست ملتهب از عفونت‌های قارچی یا باکتریایی هم از تصمیم شما برای استفاده‌ی منظم از روغن كنجد استقبال می‌کنند.
اگرچه محصولات خالص گیاهی ریسک مصرف بسیار کمتری در مقایسه با محصولات شیمیایی دارند، با این حال قبل از استفاده از روغن كنجد برای هر کاربردی، مقدار کمی از آن را روی دست بمالید و اگر حساسیتی به آن نداشتید، روغن كنجد را وارد چرخه‌ی محصولات بهداشتی و زیبایی روزانه‌تان کنید.

 
♦به تأخیر اندازی پیری پوست با روغن كنجد :
یکی دیگر از مزایای روغن كنجد برای پوست، به تأخیر اندازی پیری آن می باشد. چربی موجود در این روغن یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع ایجاد چین و چروک و خطوط ریز پوست می گردد.
محصولات ضد پیری بسیاری وجود دارند اما به این نکته توجه داشته باشید که روغن كنجد علاوه بر این مزیت، فواید بسیار زیادی برای پوست داشته و فاقد مواد شیمیایی می باشد.

♦ سم زدایی روغن كنجد :
پوست به عنوان یک لایه خارجی، هر روز تقریبا در معرض همه سموم خطرناک محیط زیست قرار دارد. خوشبختانه، برخی از سموم در روغن محلول هستند و شما می توانید با استفاده از روغن كنجد آنها را از بین ببرید. بدین منظور روغن گرم را به مدت ۱۵ دقیقه بر پوست خود قرار دهید و سپس برای گرفتن نتیجه بهتر، صورت خود را با آب ولرم و بدون صابون بشویید.

 ♦ ترمیم سلول های آسیب دیده به وسیله روغن كنجد :
اگرچه روغن كنجد نسبتا سنگین و چسبناک است اما به راحتی توسط پوست جذب می گردد. در واقع، این روغن، به عنوان روغن حامل یا روغن پایه، برای رقیق کردن سایر روغن های مفید برای ماساژ استفاده می شود.
ترکیب های مختلف انواع روغن كنجد اغلب به نوع پوست افراد بستگی دارد. با این حال، مخلوط کردنروغن كنجد  با انواع دیگر روغن های گیاهی بی خطر و آسان است. هنگامی که روغن كنجد برای ماساژ به کار می رود، جریان خون را بهبود بخشیده و سلول های آسیب دیده را ترمیم می کند.

 

مقالات روغن کنجد


  • رده : مقاله ترکیبی (بهره گیری از چند مقاله)
  • عنوان مقاله: بررسی فواید روغن کنجد برای پوست و مو
  • منبع اصلی مقاله : وب سایت های عمومی
  • لینک مقاله
  • اعتبار : عمومی
 

 

خواندن 4329 دفعه
گروه تحقیق و پژوهش -  فرآورده های کنجدی حاج حسین آب حیات یزد

ارتباط با حلوایی و فرآورده های کنجدی حاج حسین آب حیات

  • شماره تلفن : 35256946-035
  • شماره تلفن : 35225650-035
    شماره تلفن و فاکس (نمابر) :35267549-035
  • پست الکترونیکی :info@abehayatyazd.com
  • سامانه ارسال پست الکترونیکی (اینجا کلیک کنید)

 

لیست محصولات حلوایی حاج حسین آب حیات یزد |:| فروشگاه محصولات |:| ارتباط با دفتر مرکزی |:| ارتباط با واحد های مجموعه |:|آشنایی با تاریخچه مجموعه


 

وبگاه: www.abehayatyazd.com پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

قیمت و ثبت سفارش

واحد بازرگانی فرآورده های کنجدی حاج حسین آب حیات

  • شماره تلفن : 35256946-035
  • شماره تلفن : 35225650-035
    شماره تلفن و فاکس (نمابر) :35267549-035
  • (مدیرعامل :حاج مجید آب حیات)
  • وبسایت : www.abehayatyazd.com
  • پست الکترونیکی :info@abehayatyazd.com

 

تماس با واحد بازرگانی- کلیک کنید

 

آدرس دفتر مرکزی

یزد- بلوار جمهوری - روبروی بانک ملی شعبه غدیر -پلاک 583